Tenis

Simona Halep, lângă Steffi Graf și Chris Evert, peste Serena Williams! Performanță INIMAGINABILĂ pentru sportul românesc

Simona Halep la Dubai, foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 21 February 2020

Simona Halep a intrat în TOP 10 all-time în ceea ce privește săptămânile consecutive petrecute în TOP 10 WTA, fiind într-un grup select, cu Steffi Graf, Martina Navratilova sau Chris Evert.

Simona Halep este pentru a 317-a săptămână consecutivă în TOP 10 WTA. Practic, jucătoarea noastră a intrat în TOP 10 pe 27 ianuarie 2014 și nu a mai părăsit de atunci TOP 10 WTA.

Cele mai multe săptămâni consecutive le-a bifat Martina Navratilova, cu 1000 de săptămâni, urmată de Steffi Graf, 625, și Garbiela Sabatini, 508 săptămâni. Din tot top 10 all time, Simona Halep este singura jucătoare activă, informează twitterul WTA Insider. Următoarea dintre jucătoarele active ca număr de săptămâni consecutive în TOP 10 este Karolina Pliskova.

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY, live după ora 17:00

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) o înfruntă pe Jennifer Brady (24 de ani, 52 WTA), astăzi, după ora 17:00, în semifinalele turneului de la Dubai.

  • Simona Halep o înfruntă pe Jennifer Brady în semifinalele de la Dubai, iar meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport 2.
  • În cealaltă semifinală se vor întâlni croata Petra Martic (15 WTA) și kazaha Elena Rybakina (19 WTA)

Simona Halep, record antidoping în 2019!

Simona Halep a fost testată doping de către ITF de 27 de ori în 2019, cel mai mult dintre românce, dar nu și din Top 10 WTA.

Federația Internațională de Tenis (ITF) a dat publicității, ieri, lista cu testele doping pe care le-a efectuat în 2019, inclusiv TOP 10 WTA, cu Simona Halep printre participante. Dintre jucătorii de tenis români, Simona Halep a fost cea mai controlată, ea fiind supusă la teste doping de 27 de ori, dintre care zece au fost în timpul competițiilor, iar 17 în afara lor. Totul despre recordul antidoping al Simonei Halep aici!

Citește și:

ATENȚIE! De ce Simona Halep va avea o înfruntare teribilă cu Jennifer Brady la Dubai

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.