Liga 1

POLI IAȘI // Mircea Rednic, răspuns dur pentru Ana Maria Prodan: „Să nu se bage în seamă!”

Articol de Ovidiu Minea  —  vineri, 21 februarie 2020

Mircea Rednic (57 de ani), antrenorul lui Poli Iași, a abordat cele mai interesante subiecte din jurul fotbalului românesc, în cadrul unei conferințe de presă.

Mircea Rednic despre...

...CFR Cluj - Sevilla 1-1: „Felicit CFR pentru evoluţia de aseară. E un lucru pozitiv pentru fotbalul românesc. Nu s-a văzut nicio diferenţă între CFR şi Sevilla, care avea pe bancă jucători de 25 de milioane de euro. Chiar dacă unora nu le place Dan Petrescu, are un joc eficace, care aduce puncte. CFR joacă mult mai bine în deplasare, să vedem ce va fi în retur”.

...„dubla” lui Ianis Hagi din Rangers - Braga 3-2: „A făcut un meci extraordinar, mă bucur mult. Sper să continue tot aşa”.

...lupta pentru play-off: „Singurul lucru pe care mi-l doresc este ca Hagi să nu joace în play-out”.

...Marius Croitoru, antrenorul care a calificat-o în premieră în play-off pe FC Botoșani: „L-am avut jucător la Bacău. Şi pe el şi pe fratele lui. Nu părea preocupat de antrenorat. Nu punea întrebări. Dar nici eu nu puneam, deşi am lucrat cu antrenori mari. E ambiţios, a lucrat foarte bine, a calificat pe merit echipa în play-off. În plus, s-a implicat mult la transferuri, a discutat mult cu Luana. A avut ochi, a adus jucători de calitate, care au ajutat şi la rezultate şi pot fi şi vânduţi”

...scandalul cu Steliano Filip:Victor Becali a căzut în capcana jurnaliştilor. Filip a contactat-o pe Luana. Iar Anamaria Prodan să nu se bage în seamă!”. 

Steliano Filip, transfer ratat la Poli Iași

  • Victor Becali a dezvăluit că a încercat să-l aducă pe Steliano Filip la Poli Iași, însă mutarea s-ar fi împotmolit din cauza unor presupuse pretenții ale lui Rednic. „Puriul” și-ar fi dorit ca Steliano să semneze un contract cu Luana, fiica acestuia;
  • Luana Rednic, fiica lui Mircea Rednic, a reacționat în exclusivitate pentru GSP.ro: „Niciodată nu s-a pus problema ca Steliano Filip să semneze cu mine. Dacă ar fi ales să semneze la Iași, transferul s-ar fi făcut prin frații Becali. Steliano a luat, într-adevăr, legătura cu mine pentru a întreba dacă tata are nevoie de un fundaș stânga la Iași. Eu i-am transmis condițiile conform discuției de pe Instagram”.

Dacă vreo replică din chat-ul Instagram e ștearsă de vreun participant la conversație, ea dispare din istoricul conversației ambilor.

În cele din urmă, cel poreclit „Stelu” a ajuns în Grecia, la gruparea AE Larissa. Filip era liber de contract după despărțirea de Viitorul, produsă la începutul acestui an. 

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.