Tenis

SIMONA HALEP CAMPIOANĂ LA DUBAI // Halep a mărturisit cum va sărbători victoria: „N-ar trebui să vă spun, dar o voi face. E rușinos din partea mea”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 22 February 2020

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a învins-o pe Elena Rybakina (20 de ani, 19 WTA), scor 3-6, 6-3, 7-6(5), în finala turneului de la Dubai și a ajuns la 20 de trofee obținute în carieră.

Artemon Apostu-Efremov (40 de ani), antrenorul care l-a înlocuit cu succes pe Darren Cahill la Dubai, a intervenit de trei ori în timpul finalei cu Rybakina, de fiecare dată providențial. Halep i-a mulțumit public după meci.

„M-a ajutat foarte mult. M-a calmat, mi-a spus exact ce trebuie să fac. Eu am fost puțin nervoasă în anumite momente, nu eram pozitivă, dar nimic exagerat, nimic rău. Era doar presiunea meciului. M-a sprijinit mult, e extrem de important în aceste momente grele”, a declarat Halep într-o conferință de presă.

Cum sărbătorește Simona Halep trofeul

„Nu ar trebui să vă spun, dar totuși o voi face. Mâine voi merge la Burj Al Arab. E rușinos pentru mine, dar nu am fost niciodată acolo. Voi merge să iau prânzul acolo. Abia aștept”, a mărturisit Simona.

Burj Al Arab este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume, construit pe o insulă artificială la 280 de metri de plaja Jumeirah. Construcția măsoară 321 de metri și a fost inaugurată în decembrie 1999. Costul total a fost de 2 miliarde de dolari.

VIDEO // Antrenorul Sever Dron, încântat de performanța Simonei Halep

VIDEO // Ce a spus jurnalista GSP Luminița Paul despre victoria Simonei Halep la Dubai

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.