Campionate

4 partide din Serie A, amânate din cauza epidemiei de coronavirus! UPDATE Va fi reprogramat și meciul echipei lui Ionuț Radu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 februarie 2020

Patru partide din etapa cu numărul 25 din Serie A au fost amânate, după epidemia de coronavirus din Peninsulă.

UPDATE 15.00

Dat fiind faptul că nu sunt foarte multe date libere, se ia în calcul varianta ca meciurile din Serie A să se joace la programările stabilite inițial, însă fără spectatori! 

În privința partidei Inter Milano - Ludogoreț Razgrad, din returul șaisprezecimilor de finală din liga Europa, se discută și varianta unui teren neutru. Bulgarii au cerut o informare exactă, deoarece 600 de suporteri și-au cumpărat deja bilete la meci și și-au organizat plecarea în Italia.

UPDATE 13:00

Torino - Parma este al 4-lea meci din această etapă de Serie A care nu se va juca astăzi. Partida a fost amânată. Ionuț Radu (22 de ani, portar) făcea parte din lotul oaspeților.

Știrea inițială

Astfel, și Atalanta - Sassuolo, Verona - Cagliari și Inter - Sampdoria vor fi reprogramate pentru o altă dată care va fi stabilită ulterior. Aceste meciuri s-ar fi disputat în regiunile Veneto și Lombardia, două dintre zonele cele mai afectate de coronavirus.

„Vincenzo Spadafora, ministrul Sportului, a decis ca toate evenimentele sportive programte duminică, 23 februarie, în regiunile Veneto și Lombardia să fie amânate” - Giuseppe Conte, prim-ministrul Italiei

De asemenea, există mari șanse ca partida Inter - Ludogoreț de săptămâna viitoare (27 februarie), din returul „16”-imilor Europa League, să se joace cu porțile închise, din motive de securitate.

  • Numărul celor infectați cu coronavirus crește galopant în Italia, conform Libertatea;
  • Sunt doi morți înregistrați în Peninsulă și în jur de 76 de oameni îmbolnăviți, deși în urmă cu 48h erau doar câteva cazuri.

Majoritatea ligilor inferioare de fotbal și-au amânat deja toate etapele, iar epidemia de coronavirus a amânat o partidă și din Serie B: Ascoli - Cremonese. „Stadionul e un pericol pentru toată lumea!”, a declarat patronul gazdelor, conform Gazzetta dello Sport. 

Toate meciurile programate în zonele afectate sunt în pericol să fie anulate, anunță presa din Italia.

VEZI ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.