Liga 1

FCSB // VIDEO Un titular al roș-albaștrilor a răbufnit: „Ce să mai zică și antrenorul... Nu poți să te bați așa la titlu. N-ai voie!”

Articol de Vlad Nedelea, Alexandru Grigore  —  Sunday, 23 February 2020

Valentin Crețu (31 de ani, fundaș dreapta) a oferit declarații la finalul meciului FCSB - Chindia 1-1. 

„Din păcate, ne îndepărtăm în loc să ne apropiem. N-am mai fost atât de concentrați pe final. Trebuia să facem 2-0, pentru că jucam acasă împotriva Chindiei. Trebuie să învățăm din acest meci, pentru că nu poți să te bați la titlu așa. Trebuie să-ți dea de gândit.

Nu ai voie să iei gol în minutul 90! Fiecare trebuie să se uite la el în grădină, să vadă ce a facut bine și ce nu. Din păcate, nu mai avem nici noroc. Ce sa mai zică si antrenorul... Noi trebuie să aratăm pe teren. Eu cred că am făcut un joc bun, dar trebuia să ne desprindem pe tabelă.

Acum începe alt campionat. Va fi un meci dificil la Craiova, dacă îi vom întâlni în prima partidă din play-off. CFR-ul s-a încurcat, dar noi, din păcate... nu mai am ce să zic. M-am dus aproape de galerie pentru că ne încurajează, dar trebuie să-i înțelegem și pe ei. Noi nu i-am făcut fericiți și trebuie să ne ducem la ei să-i aplăudăm”, a declarat Crețu.

VEZI ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.