Stranieri

Ianis Hagi, extrem de apreciat de fanii lui Rangers » Comentarii la superlativ după ultimul meci: „E nevoie de clasa lui” + critici pentru Gerrard: „Joacă-l număr 10!”

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 februarie 2020

Ianis Hagi (21 de ani) n-a mai repetat evoluția consistentă din meciul cu Braga din Europa League, 3-2, când a reușit o „dublă”. Românul a fost pe teren 78 de minute în remiza cu St. Johnstone, 2-2. 

Pe durata partidei, fanii „protestanților” au dezbătut intens pe Twitter evoluția lui Ianis Hagi. Unii dintre ei au remarcat jocul prestat de acesta, alții fiind nemulțumiți că Steven Gerrard l-a folosit pe postul de extremă dreapta.

„Iarăși evoluăm oribil. Jucăm prea încet. Totuși, Aribo și Hagi arată bine pe teren”, a scris un susținător al lui Rangers în social-media. 

„Iar îl joacă pe Ianis în dreapta. Joacă-l numărul 10!”, „Cum de nu am păstrat sistemul care a învins-o pe Braga în ultima jumătate de oră? Pune-l pe Hagi să joace în centru!” sau „E nevoie de clasa lui Hagi”, au fost alte idei dezvoltate de fanii lui Rangers în spațiul online. 

Explicație pentru transformarea lui Ianis de la Rangers: „E vorba de dopaj psihologic”

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.