Liga 1

GAZ METAN - DINAMO 1-0 // GALERIE FOTO Imagini SENZAȚIONALE din vestiarul medieșenilor: Ioan Mărginean s-a dezbrăcat și a făcut spectacol alături de jucători

+8 Foto
Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 februarie 2020

Gaz Metan Mediaș a învins-o pe Dinamo, scor 1-0, și și-a asigurat prima calificare în play-off. Va fi, totodată, pentru prima oară în istorie când Gazul va termina în primele 6 echipe ale campionatului.

Formația aflată în continuare în insolvență a risipit încă din prima repriză emoțiile în meciul cu Dinamo, echipă care nu s-a mai ridicat la înățimea prestației din derby-ul cu FCSB (2-1). Golul lui Cardoso din prima repriză a fost de ajuns pentru ca formația lui Edward Iordănescu să obțină biletele pentru play-off.

Fluierul final a declanșat o bucurie de nedescris în rândul fotbaliștilor lui Gaz Metan. Aceștia au celebrat pe teren, alături de fani, iar apoi au mutat bucuria în vestiar. La bustul gol, jucătorii lui Iordănescu junior au dat tonul petrecerii, apelând la o scandare devenită celebră la echipele din România: „Să vină banii la băieți!”

În horă a intrat și Ioan Mărginean, exuberantul președinte al medieșenilor. Euforic peste măsură, acesta s-a dezbrăcat la rândul său, renunțând la ținuta office și participând și el la baia de șampanie pornită în vestiar.

  • Capturi TV Telekom Sport

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.