Liga 1

VIITORUL - CLINCENI 0-0 // Gică Hagi, CATEGORIC după ratarea play-off-ului: „Nu mă lamentez, dar ar trebui să avem 18 echipe în campionat”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 februarie 2020

Gică Hagi (55 de ani), antrenorul Viitorului, a vorbit despre ratarea play-off-ului. Echipa sa a remizat cu Academica Clinceni, 0-0, campioana din urmă cu 3 ani urmând să joace în play-out.

„E prima oară când suntem în play-out. Trebuie s-o trăim și pe asta. Am făcut anumite greșeli, s-a ajuns la un meci pe care trebuia să-l câștigăm. Am controlat jocul, am avut ocazii, dar a fost multă precipitare. Asta e! Mâine e altă zi, trebuie să muncim în continuare și să arătăm cât de buni suntem. 

E o situație nouă pentru noi, trebuie să începem de la zero, cu același spirit și aceeași mentalitate. În play-out, trebuie să tratăm serios fiecare meci și să arătăm cât de buni suntem. Vor fi meciuri tari și acolo. Noi aveam o strategie de marketing, acum suntem aruncați în altă parte”, a spus Hagi, la Look Sport. 

Hagi: „Trebuie să fie 18 echipe în campionat”

Gheorghe Hagi a vorbit apoi despre actualul sistem competițional, fiind de părere că Liga 1 ar trebui să revină la desfășurarea clasică.

„Pentru mine, România are nevoie de 18 echipe și de un campionat normal, așa cum se întâmplă în Europa. Plus că nu e normal ca la jumătate de drum să ți se înjumătățească punctele. Să le luăm și noi jumătate din bani jucătorilor.

Nu mă lamentez, dar mi-ar plăcea să avem 18 echipe. România e mare, are multe echipe de tradiție. Trebuie să ne dezvoltăm mai mult, să primim mai mult de la televiziuni, să crească bugetele și să fie bine”, a declarat Hagi. 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.