Liga 1

CRAIOVA - CFR CLUJ 0-2 // FOTO 25 de minute incendiare în Bănie: supergol Rondon, bară violentă Nistor + Arlauskis, parada anului în Liga 1

Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 23 February 2020

CS Unviersitatea Craiova - CFR Cluj 0-2, derby-ul finalului de sezon regulat, a avut parte de un început de meci incendiar. Golul lui Mario Rondon a aprins partida, craiovenii ratând ulterior câteva ocazii uluitoare.

Campioana en-titre a deschis scorul după 9 minute. Dominați de echipa lui Papură, clujenii au plecat pe un contraatac periculos, finalizat cu gol de Mario Rondon, aflat la primul gol pentru CFR în Liga 1. Venezueleanul a înscris cu un voleu superb după mingea respinsă haotic de Martic. 

În minutul 17, oltenii au avut prima ocazie mare de a egala. Fostul dinamovist Dan Nistor a prins un șut violent de la marginea careului, iar mingea a zguduit violent transversala porții lui Arlauskis

Lituanianul din poarta CFR-ului a fost eroul CFR-ului în minutul 22. Acesta a intervenit salvator la șuturuile lui Mihăilă și Cosic, ambii ratând egalarea din câțiva metri. Trei minute mai târziu, Arlauskis a avut o nouă paradă salvatoare.

  • Capturi TV Telekom Sport
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.