Liga 1

CRAIOVA - CFR CLUJ 0-2 // GALERIE FOTO A fost derby! Ultrașii, aproape să oprească meciul + tensiuni aprige între jucători

+8 Foto
Sursă foto: Facebook Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 februarie 2020

CRAIOVA - CFR CLUJ 0-2 // Cine spune că doar FCSB și Dinamo pot produce un derby de calitate superioară în Liga 1? Craiova și CFR Cluj, două dintre marile favorite la titlu, au oferit o confruntare cu adevărat spectaculoasă în derby-ul ultimei etape din sezonul regulat.

Niciun ingredient n-a lipsit în Bănie, la duelul dintre formațiile lui Corneliu Papură și Dan Petrescu. Fanii oltenilor au făcut spectacol pe străzi înainte de meci, continuându-și recitalul și pe durata primei reprize. Un stadion arhiplin i-a încurajat pe alb-albaștri, însă, din păcate, n-au lipsit nici momentele regretabile. 

Ultrașii din peluze au aruncat în repetate rânduri materiale pirotehnice și brichete pe gazon, arbitrul Marcel Bîrsan fiind la un pas să trimită echipele la cabine. Acesta a oprit meciul timp de două minute, crainicul anunțând că „centralul” va opri partida dacă „ploaia” de obiecte aruncate spre jucătorii CFR-ului va continua. 

  • Capturi TV Telekom Sport

Golul lui Rondon, din minutul 9, a declanșat furia suporterilor, aceștia aruncând cu diverse obiecte spre jucătorii CFR-ului care celebrau golul. 

Craiova - CFR Cluj // Recital de ocazii

Prima repriză a partidei a avut de toate. Clujenii au înscris un supergol, apoi au supraviețuit eroic la ocaziile monumentale ratate de craioveni. Echipa lui Dan Petrescu a fost salvată de paradele extraordinare ale lui Arlauskis, dar și de cele două bare ale oltenilor (Nistor și Andrei Ivan). 

Craiova - CFR Cluj // Jucătorii s-au „încăierat” de mai multe ori

De altfel, jucătorii celor două echipe au fost implicați în mai multe clinciuri dure pe durata primelor 45 de minute. Tensiunile au fost aproape să escaladeze în prima repriză, iar arbitrul Marcel Bîrsan a fost nevoit să apeleze și la cartonașele galbene. Costache și Martic au fost primii jucători avertizați de „centralul” partidei. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.