Liga 1

Radu Banciu, acuze extrem de GRAVE: „Vreau ca Viitorul să nu prindă play-off-ul, să fie mai puține blaturi”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 februarie 2020

Jurnalistul Radu Banciu (49 de ani) a avut o replică foarte controversată înainte de startul meciurilor care au decis ultimele două echipe calificate în play-off, acesta lansând acuze grave la adresa Viitorului. 

În direct la Look Sport, Banciu a declarat că și-ar dori ca Viitorul, echipa lui Gheorghe Hagi, să nu prindă play-off-ul. Declarația acestuia, mai jos:

„Mi-ar conveni ca Viitorul să rămână acasă pentru că ar fi mai puține blaturi în play-off! Viitorul avea niște relații particulare și cu CFR, și cu FCSB. Am fi avut patru meciuri... Eu nu zic că ieșeau toate trucate, eu zic că erau suspiciuni. Generau suspiciuni. 

Viitorul nu e o echipă foarte iubită de cei care se uită la TV. Hagi în play-out trebuie să ajute Voluntariul să nu retrogradeze. Asta e miza și asta vorbește toată lumea, să scape FC Voluntari”, a fost reacția lui Banciu, la Look Sport.

Viitorul n-a ieșit bine din turnirul care a stabilit ultimele două echipe calificate în play-off. Echipa lui Gică Hagi a remizat cu Academica Clinceni, 0-0, iar campioana din 2017 va evolua în play-out. Detalii, AICI!

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.