Liga 1

CRAIOVA - CFR CLUJ 0-2 // Dan Petrescu a răbufnit și după victorie: „Regula nu e corectă! Muncim ca proștii și ni se iau punctele”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 23 February 2020

CRAIOVA - CFR CLUJ 0-2 // Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR, a analizat evoluția echipei sale după victoria din Bănie, 2-0, vorbind și despre returul cu FC Sevilla de joia viitoare.

„Bursucul” s-a plâns și de regula înjumătățirii punctelor, care va intra în vigoare în play-of. CFR Cluj va avea un avans de 3 puncte față de Craiova și 4 puncte față de FCSB.

„Veneam după un meci intens, iar moralul jucătorilor nu era unul bun fiindcă am fost egalați pe final cu Sevilla. Azi aveam nevoie de puțin noroc, iar de data aceasta norocul a fost de partea noastră. Costache și Itu au jucat foarte bine, Rondon a jucat excelent, iar Chipciu a jucat și el extraordinar. Sunt foarte mulțumit de randamentul jucătorilor mei. Atmosfera a fost senzațională. De când sunt în România, eu n-am trăit așa ceva. 

Să-i dăm credit Craiovei, o echipă cu jucători excelenți. Craiova are cel mai bun lot de când sunt eu în România. Chiar nu le găsesc un punct slab. Au un lot foarte bun cei de acolo și se vor bate până la final să ia campionatul. Regula cu înjumătățirea punctelor ne dezavantajează, nu e corect. Muncim ca proștii și ni se iau punctele!”, a spus Petrescu, la Look Sport. 

„Ne așteaptă un meci foarte greu la Sevilla, n-am timp să pregătesc cum vreau acest meci. De altfel, n-am avut timp nici să pregătesc meciul contra Craiovei. Sper să nu pierdem jucători acolo. Dacă ne-am întoarce cu o calificare, ar fi extraordinar. Am făcut egal cu Sevilla, iar Getafe, locul 4 din La Liga, a pierdut contra lor cu 0-3” - Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

  • Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.