Liga 1

Alexandru Chipciu, ironii în serie: „Uitați-vă la Steaua. A avut posesia și, hop!, a venit golul” + „N-am fost pescar în Belgia”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 februarie 2020

Alexandru Chipciu (30 de ani) a revenit duminică seara în Liga 1, evoluând 82 de minute în victoria reușită de CFR Cluj în deplasare cu CS Universitatea Craiova, scor 2-0. 

La final, mijlocașul le-a răspuns contestatarilor echipei lui Dan Petrescu, care acuză stilul de joc defensiv al campioanei. 

„Avem un lot valoros, e clar! Sunt foarte mulți jucători care rămân și în afara lotului. Am fost asaltați? Au avut două ocazii, dar nu puteau marca 7 goluri. Nu vrem să pasăm ca Barcelona, noi vrem să câștigăm meciul. Nu știu dacă am fost asaltați. 

Ca să câștigi campionatul, trebuie să ai și noroc. Asta e! Degeaba ții posesia, dacă n-ai noroc. Uitați-vă la Steaua cu Chindia, că a avut posesia și, hop!, a venit golul. Deci nu posesia contează mereu”, a declarat Chipciu, la Look Sport. 

Chipciu: „N-am fost pescar în Belgia”

Fost campion cu FCSB și Anderlecht, Chipciu n-a uitat nici de criticii săi, care-l acuză că a revenit în România doar pentru că nu mai poate face față în străinătate. 

„Am jucat 80 de minute după 7 luni. Eu mă pregătesc, alerg. Cred că săptămâna asta am alergat 40 de kilometri. N-am fost pescar în Belgia, am jucat și eu alături de oameni importanți. Am fost și eu antrenat de Kompany, totuși”, a spus Chipciu.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.