Liga 1

VIDEO Gică Hagi nu se dezminte » A „blocat” o jurnalistă la conferința de presă: „Ce legătură are una cu alta? Îți faci probleme pentru mine?”

Gică Hagi, captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 24 February 2020

Gică Hagi (55 de ani), antrenorul Viitorului, a fost din nou protagonistul unui dialog mai puțin obișnuit în cadrul conferinței de presă după egalul cu Academica Clinceni, 0-0.

  • Viitorul Constanța nu a reușit să se califice în play-off, fiind o premieră de la introducerea acestui sistem în Liga 1 (detalii, AICI)

La finalul partidei, Hagi a taxat amical o întrebare venită din partea unei jurnaliste prezentă la conferința de presă. Hagi a abordat, în cele din urmă, o atitudine relaxată.

Jurnalistă: În câteva zile, de la extaz la agonie, de la golurile lui Ianis, iar acum...
Hagi: Şi ce legătură are una cu alta?

Jurnalistă: Nu, dumneavoastră, ca emoţii...
Hagi: Şi ce, îţi faci probleme pentru mine?

Jurnalistă: Nu, dar...
Hagi: Aaa, crezi că nu sunt bătătorit, trecut prin toate? Aşa e în sport, aşa e în viaţă. Când nu merge ceva, trebuie să o iei de la zero.

În urmă cu două săptămâni, Hagi a creat un moment tensionat la finalul partidei Poli Iași - Viitorul 2-1. Atunci, întrebările unei ziariste locale, Laura Hulubei de la Iași TV Life, l-au enervat pe Hagi, iar acesta a răbufnit (Vezi AICI momentul).

VEZI ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.