Liga Campionilor

CHELSEA - BAYERN 0-3 // VIDEO + FOTO Nemții o „zdrobesc” pe Chelsea și sunt aproape calificați în sferturile Ligii! Gnabry și Lewandowski au fost letali

+10 Foto
Chelsea - Bayern Munchen // foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 februarie 2020

Bayern Munchen a „zdrobit-o” pe Chelsea, scor 3-0, chiar pe „Stamford Bridge”, bavarezii luând o opțiune serioasă la calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Chelsea - Bayern Munchen 0-3

La 8 ani de la finala UCL dintre Chelsea și Bayern, cele două echipe s-au revăzut aseară, la Londra. Dacă în 2012 Lampard era în echipa cu care londonezii dădeau lovitura la Munchen, Frank e acum antrenorul unei echipe aflate în plin proces de reconstrucție. 

Maturitatea a câștigat la Londra, iar Bayern s-a impus fără probleme pe terenul lui Chelsea. După o primă repriză în care transversala i-a salvat pe londonezi, nemții s-au dezlănțuit după pauză. 

Gnabry, de neoprit

Gnabry, extrema lansată la Arsenal între 2011 şi 2014 cu Wenger pe bancă, le-a lăsat amintiri traumatizante fanilor londonezi. Pe 1 octombrie, în grupe, a reuşit un poker magnific în 25 de minute împotriva lui Tottenham (7-2). Acum, n-a iertat-o nici pe Chelsea. 

Serge Gnabry, noua senzație din atacul lui Bayern, a destabilizat-o pe Chelsea în doar trei minute, reușind o „dublă” de efect în minutele 51 și 54. 

Golgeterul Robert Lewandowski a închis tabela în minutul 76, Bayern întorcându-se în Germania cu rezultatul mult visat înaintea returului de peste trei săptămâni.

Chelsea - Bayern, echipe de start

Chelsea: Caballero - Azpilicueta, Rudiger, Christensen, Alonso - Barkley, Jorginho, Kovacic - James, Giroud, Mount 
Rezerve: Kepa, Abraham, Willian, Gilmour, Emerson, Pedro, Zouma
Antrenor: Frank Lampard

Bayern Munchen: Neuer - Pavard, Boateng, Alaba, Davies - Alcantara, Kimmich - Gnabry, Muller, Coman - Lewandowski 
Rezerve: Ulreich, Zirkzee, Tolisso, Odriozola, L. Hernandez, Goretzka, Coutinho
Antrenor: Hans-Dieter Flick

Stadion: „Stamford Bridge”, Londra

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.