Campionate

Coronavirus prăbușește acțiunile lui Juventus + Dacia Arena s-a închis!

foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 februarie 2020

Coronavirus bagă spaima-n fotbal! După ce mai multe partide din Serie A și Serie B au fost amânate, Juventus Torino se confruntă cu probleme neașteptate după apariția periculosului virus. 

Conform HotNews, acțiunile la bursă ale „Bătrânei Doamne” au scăzut astăzi cu 10%. Motivul? Explozia de îmbolnăviri cu coronavirus din Italia, o problemă ce tinde să se extindă la nivel global. Mai mult, Juventus și-a închis muzeul clubului, iar derby-ul cu Inter Milano de duminică s-ar putea juca fără spectatori. 

Weekendul trecut au fost amânate patru meciuri din etapa a 25-a de Serie A, dar la finele săptămânii viitoare situaţia va deveni mult mai delicată. Din cauza epidemiei de coronavirus, care a făcut deja 4 victime în Peninsulă, toate partidele rundei a 26-a riscă să aibă aceeaşi soartă, inclusiv marele Derby d'Italia, Juventus-Inter, programat duminică seară la Torino!

Dacia Arena e închisă din cauza coronavirus!

Udinese - Fiorentina, programat sâmbătă, 29 februarie, pe Dacia Arena, este practic amânat, după ce autorităţile din Friuli au anunţat că suspendă orice adunare sau manifestaţie publică, inclusiv un eveniment fotbalistic, până la 1 martie. Şi Parma - SPAL are şanse mici să se dispute duminică, de teama extinderii coronavirusului.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.