Campionate

LIVERPOOL - WEST HAM 3-2 // VIDEO+FOTO Sezonul miraculos al „cormoranilor” continuă! Salah și Mane au întors rezultatul pe Anfield

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 24 February 2020

Liverpool a câștigat meciul cu West Ham, scor 3-2, și continuă seria incredibilă în Premier League. Formația lui Jurgen Klopp are 26 de victorii și un egal după 27 de meciuri!

Liverpool venea după 5 victorii consecutive fără gol primit pe teren propriu în Premier League, iar Klopp avea toate motivele să creadă că seria va merge mai departe. 

Georginio Wijnaldum a deschis scorul în minutul 9, cu o lovitură de cap. Centrarea i-a aparținut lui Alexander-Arnold. Francezul Issa Diop a replicat însă rapid, după doar 3 minute, cu un procedeu asemănător. Pablo Fornals, mijlocașul adus în vară de la Villarreal, a făcut 2-1, iar fanii lui Arsenal jubilau: recordul de invinciblitate din sezonul 2003/2004 rămânea unic cel puțin încă un an. 

Liverpool, „ajutată” de Fabianski

„Cormoranii” s-au aruncat în ofensivă, au ratat șanse uriașe și au reușit egalarea în minutul 68, la o acțiune care părea terminată. Mohamed Salah a primit o pasă ideală de la Robertson, dar a ratat execuția din interiorul careului. Șutul, unul lipsit de tărie, dar mingea a fost scăpat de Fabianski în poartă.

Liverpool a continuat să pună presiune și a obținut victoria. În minutul 81, Sadio Mane a trimis mingea în poarta lăsată goală de același neinspirat Fabianki. Senegalezul a mai trimis o dată mingea în plasă, din pasa aceluiași Trent Alexander-Arnold, dar sistemul VAR a semnalat o poziție în afara jocului.

Clasament Premier League

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.