Liga 1

FCSB. Basarab Panduru îi distruge pe roș-albaștri: „Punem psiholog la toți slabii? Ei nu știu să dea cu piciorul în minge!”

+33 Foto
Basarab Panduru, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 februarie 2020

FCSB. Basarab Panduru (49 de ani) consideră că un psiholog nu ar putea rezolva toate problemele roș-albaștrilor. Acesta susține că fotbaliștii vicecampioanei nu au o valoare foarte mare.

„Toată lumea vorbeşte în ziua de azi despre psiholog. Psiholog trebuie la un jucător bun, care dintr-un anumit motiv are o problemă şi fotbalul nu mai e acela pe care ar putea să îl ofere la valoarea pe care o are.

Dar la toţi slabii să le punem psihologi? Nu îi ajută cu nimic. Prima dată trebuie să te duci şi să te antrenezi. Antrenează-te mult, mai mult, foarte mult, învaţă să joci fotbal, după care vedem dacă ai nevoie şi de psiholog. Noi sărim peste acest lucru. Noi am vrea să vină psihologul, dar fotbaliștii nu ştiu să dea cu piciorul în minge. Crezi că ne învaţă psihologul să dăm cu piciorul în minge?", a afirmat Panduru, la TV Telekom Sport.

Gigi Becali, dezlănțuit: „Nu angajez psiholog, Doamne, ferește!”

Deși cluburile din străinătate apelează din ce în ce mai mult la psihologi și la sesiuni de mental-coaching pentru jucători, Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, nici nu vrea să audă de așa ceva.

Nu angajez eu psiholog, Doamne, ferește! Psihologul e Hristos, psihologul e Sfânta Cruce. Cum să aduc psiholog? Psihologul se aduce la oameni bolnavi. Doar dacă ești bolnav mergi la psiholog. Psihologul meu e Hristos. Nu există nimic mental! 

Să angajeze Vintilă un psiholog la echipa lui! Când Vintilă va fi proprietar, să-și angajeze psiholog”, a declarat Becali, la Pro X.

VIDEO GSP LIVE // De ce nu a ajuns Cristi Bud la FCSB: „Mi s-a spus că trebuie să semnez cu CFR”

VEZI ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.