Nationala

Ilie Dumitrescu, afirmații surprinzătoare: „Nu l-am sunat pe Dan Petrescu de 3 ani. Nu vorbim”

Ilie Dumitrescu, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 25 February 2020

Ilie Dumitrescu, 51 de ani, l-a felicitat pe fostul său coleg din Generația de Aur, Dan Petrescu (52 de ani), pentru rezultatele obținute în ultima săptămână cu CFR Cluj. „Mister” a surprins când a afirmat că nu a mai vorbit cu „Bursucul” de 3 ani.

„Dacă a zis Dan Petrescu că CFR Cluj a avut şansă la meciul cu Universitatea Craiova (n.r. câștigat cu 2-0 de către clujeni), atunci a avut şansă. Şi aici îl susţin necondiţionat pe colegul meu de bancă.

Ca să poţi să gestionezi o săptămână din asta, cu trei jocuri... Jos pălăria, Dan Petrescu! Şi nu am vrut să i-o spun în privat, ci la televizor, pentru că nu l-am sunat de trei ani. Nu vorbim, dar nu suntem certaţi”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit TV Digi Sport.

ULTIMELE 3 MECIURI ALE CFR-ULUI

  • 2-0 vs. CS Universitatea Craiova (L1)
  • 1-1 vs. Sevilla (turul „16”-imilor din Europa League)
  • 0-0 vs. Viitorul (L1)

Dan Petrescu și Ilie Dumitrescu au făcut parte din Generația de Aur a naționalei României. Cea mai mare performanță obținută de cei doi sub „tricolor” a fost calificarea în „sferturile” Campionatului Mondial din 1994.

În decembrie 2019, aceștia au mai avut un schimb de replici amicale. Atunci, Petrescu afirma despre Ilie că „n-a făcut carieră ca jucător, ci s-a plimbat”. (detalii, AICI)

VIDEO // Ilie Dumitrescu, gata să lucreze cu Răzvan Burleanu: „Vreau un post în care să ajut Federația"

VEZI ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.