Diverse

EXCLUSIV VIDEO Crăciunescu, acuzat de un fost coleg că ar fi mințit: „A spus că am mâncat cretă! M-au obligat să merg bolnav la meci. Mereu a fost invidios pe mine”

Articol de Răzvan Cîrceag  —  marţi, 25 februarie 2020

Dan “Fibră” Petrescu (74 de ani), fost arbitru internațional și șef CCA, a vorbit la GSP Live despre Ion Crăciunescu, fostul său coleg de breaslă, și despre relația pe care o aveau cei doi. 

Petrescu și Crăciunescu nu au avut întotdeauna o relație grozavă. „Fibră” a spus că nu crede că Ion Crăciunescu ar fi primit bani de la Bernand Tapie, patronul lui Marseille, așa cum a dezvăluit Cornel Dinu în ultima sa carte biografică.

„Nu cred că este adevărată povestea din carte. Eu unul spun că nu cred, dar dacă ar fi Crăciunescu și l-ați întreba de Dan Petrescu, el ar spune că ar crede. Așa e el. Nu m-a criticat direct, ci pe la spate. Era invidios. Și în timpul carierei de arbitru era invidios, mai ales când am ajuns membru în comisia UEFA de arbitri... durere mare. E băiat bun, suntem prieteni totuși. Sau am fost” - Dan Petrescu, fost șef CCA 

Dan Petrescu susține că Ion Crăciunescu l-ar fi acuzat că a mâncat cretă ca să facă febră, pentru că îi era frică să conducă un meci!

„Am avut un meci Steaua – Dinamo care s-a jucat pe Ghencea și în săptămâna de dinaintea meciului m-am îmbolnăvit. Am făcut febră mare și m-au dus la control, la centrul de medicină sportivă, ca să nu mă dau lovit. S-a rezolvat imediat problema pentru că eram chiar bolnav. 

Prietenul meu Neluțu Crăciunescu a spus vorbe cum că am mâncat cretă ca să fac febră, pentru că mi-a fost frică de meci. M-au obligat să merg bolnav să asist la meci și mi-a luat locul Neluțu Crăciunescu”, a povestit Dan Petrescu la GSP Live. 

Dan “Fibră” Petrescu a mai dezvăluit că Ion Crăciunescu își vopsea părul: „Iar se supără că povestesc. Îi cerea vopsea de păr lui Grigorescu, să se vopsească”. 

 Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.