Liga 1

Care e, de fapt, relația dintre Gigi Becali și Valeriu Iftime: „Am pornit niște afaceri, dar suntem în lumi complet diferite. E foarte distractiv la telefon”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 25 February 2020

FC Botoșani, echipa finanțată de Valeriu Iftime, a fost surpriza plăcută a sezonului regulat. Moldovenii au terminat pe 3, peste FCSB. 

Patronul botoșănenilor a vorbit, după victoria cu Poli Iași, 2-1, despre relație pe care o are cu Gigi Becali, om de fotbal cu care a făcut mai multe tranzacții de jucători în ultimii ani. 

„Nu sunt prieten cu Gigi Becali, ci doar am pornit nişte afaceri, dar suntem în lumi complet diferite. Suntem cumva apropiaţi de partea asta religioasă, dar toţi cei care cred în Dumnezeu sunt fraţi în partea asta creştinească. 

În rest, eu cu Gigi Becali m-am văzut o singură dată în viaţă. Ce e cu voi? O singură dată! Am vorbit la telefon de mai multe ori şi e foarte distractiv la telefon. E un club care aduce bani în România”, a declarat Valeriu Iftime, în cadrul unei conferințe de presă. 

FC Botoșani și FCSB se vor înfrunta în prima etapă a play-off-ului, sâmbătă, 29 februarie, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport. 

VIDEO // Match Preview. Botoșani - FCSB

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.