Nationala

Coronavirusul l-a încurcat și pe Mirel Rădoi: „Trebuia să plece în Italia să-l vadă pe Chiricheș”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 februarie 2020

Nicolae Dică (39 de ani), secundul naționalei României, a dezvăluit că selecționerul Mirel Rădoi (38 de ani) urma să se deplaseze în Italia, pentru a vedea cum decurge recuperarea lui Vlad Chiricheș (30 de ani), fundașul celor de la Sassuolo.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

Totuși, Rădoi n-a mai putut pleca în Italia din cauza epidemiei de coronavirus declanșate în Peninsulă. 

„În urmă cu o săptămână, Vlad intrase în pregătire cu echipa, în proporţie de 50%. Urma ca Mirel Rădoi să se ducă în Italia să-l vadă, dar a apărut această problemă cu Coronavirus. Chiar vorbisem zilele trecute să meargă să vadă cum este, dacă se va pregăti cu echipa”, a declarat Nicolae Dică, la TV Telekom Sport. 

Weekendul trecut au fost amânate patru meciuri din etapa a 25-a de Serie A, dar la finele săptămânii viitoare situaţia va deveni mult mai delicată. Din cauza epidemiei de coronavirus, care a făcut deja 4 victime în Peninsulă, toate partidele rundei a 26-a riscă să aibă aceeaşi soartă, inclusiv marele Derby d'Italia, Juventus-Inter, programat duminică seară la Torino!

VIDEO // Ilie Dumitrescu e gata să lucreze cu Răzvan Burleanu: "Îmi doresc! Vreau un post în care să ajut Federația"

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.