Campionate

E gata! Presa din Scoția și Belgia anunță transferul definitiv al lui Ianis Hagi la Rangers: „Tânărul din România a fost senzațional în ultima lună”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 februarie 2020

Rangers s-a decis: va achita clauza de reziliere a lui Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv), în valoare de 5 milioane de euro, celor de la Genk.

  • Braga - Rangers, returul „16”-imilor de finală din Europa League, se joacă azi, de la ora 19:00. În tur, scoțienii s-au impus, scor 3-2, meci în care Ianis a reușit o „dublă”.

Ianis a impresionat în Scoția după primele sale evoluții în tricoul lui Rangers, echipa antrenată de Steven Gerrard. Hagi jr. a reușit o „dublă” în partida cu Braga, din „16”-imile Europa League, și a devenit unul dintre cei mai apreciați fotbaliști de pe „Ibrox Stadium”.

Rangers vrea să-l cumpere definitiv pe Ianis Hagi

Astfel, cel mai probabil, conducerea locului 2 din campionatul Scoției va achita vara următoare 5 milioane de euro celor de la Genk pentru transferul definitiv al lui Ianis Hagi.

Presa din Begia a confirmat mutarea: „Rangers a luat decizia în privinţa lui Ianis Hagi în mai puţin de o lună. Ianis a intrat deja în inimile fanilor. După ce a strălucit cu Braga, au fost voci care au susţinut că Rangers ar trebui să activeze clauza de cumpărare a jucătorului, iar acest lucru e posibil”, au scris cei de la voetbalnieuws.be.

De asemenea, același lucru este semnalat și de către scoțienii de la Daily Record: „Tânărul din România a fost senzațional de când a venit la Rangers, iar conducerea de acolo se gândește serios la activarea clauzei pentru transferul definitiv”.

3 goluriși o pasă decisivă a reușit Ianis pentru Rangers, în 7 partide oficiale

VEZI ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.