Liga 1

FCSB // Gigi Becali a vrut să schimbe antrenorul! De ce Vintilă va antrena și în play-off + cine e favorit să preia echipa la sfârșitul sezonului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 26 February 2020

Gigi Becali, 61 de ani, finanțatorul lui FCSB, s-a gândit din nou la aducerea lui Edi Iordănescu, tehnicianul care a reușit s-o califice pe Gaz Metan Mediaș în play-off.

În urma rezultatelor modeste obținute de Bogdan Vintilă cu roș-albaștrii în ultima perioadă, Becali a luat în considerare înlocuirea tehnicianului. După ce s-a consultat cu mai multe persoane din fotbal, latifundiarul din Pipera s-a oprit din nou la varianta Edi Iordănescu, conform Fanatik.

Edi Iordănescu, în continuare dorit de Gigi Becali la FCSB

Potrivit aceleiași surse citate, Becali voia să-l aducă pe Iordănescu jr. la FCSB, în cazul în care antrenorul ar fi ratat calificarea în play-off cu Gaz Metan. Cum medieșenii au obținut accederea în primele 6 formații din Liga 1, patronul vicecampioanei și-a dat seama că îi va fi greu să-l convingă în acest moment pe Edi Iordănescu. Astfel, va încerca reluarea negocierilor în vară.

Iordănescu a fost foarte aproape să ajungă la FCSB înaintea începerii acestui sezon. Tehnicianul, dorit insistent și de directorul sportiv Mihai Stoica, a refuzat însă condițiile impuse de Becali, care își dorește să aibă ultimul cuvânt în legătură cu alcătuirea echipei și cu schimbările din timpul jocurilor.

Gigi Becali, mesaj pentru Bogdan Vintilă: „Dacă nu face cum vrea stăpânul, atunci e dat afară!”

Becali a comentat zilele trecute situația antrenorului Bogdan Vintilă, cel pe care îl atenționase și după remiza contra Chindiei, 1-1. 

„Am niște principii pe care le am până la moarte. Stăpânul face ce vrea el. Dacă cel care e plătit nu face cum vrea stăpânul, e dat afară, e simplu. Conform mentalității mele, doar stăpânul știe să scoată calul din noroi când se împotmolește. Eu fac cum știu mai bine. Eu nu merg în play-out ca Dinamo. De ce să mă duc acolo? De ce să mă duc în faliment ca toate echipele? De ce să mă duc în insolvență ca CFR?” a spus Becali, la Pro X. 

VIDEO // Match Preview Botoșani - FCSB

VEZI ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.