Tenis

EXCLUSIV // VIDEO Simona Halep, Mircea Lucescu și Nadia Comăneci au fost distribuiți de Dan Puric în diverse roluri: "D-asta îmi place de Simona"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 februarie 2020

Dan Puric, unul dintre cei mai cunoscuți actori, eseiști și regizori din România, a acceptat invitația directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, pe GSP.RO, miercuri, de la ora 20:00.

- La Simona Halep vă uitați?
- Mai puțin, am renunțat la televizor. L-am scos din priză. Ca să mă liniștesc. Să fac terapie. Mă uit la labradori, e mult mai inteligent. Acolo sunt știri, știri, știri și iarăși știri. Sub nicio formă nu mă uit la televizor. Citesc o carte. E o chestiune de terapie. Filmele sunt vai de capul lor!

- Credeți că...
- Vă dau un exemplu. M-am întâlnit în parc cu un tip, cu câine. "Domne, ăsta te mai scoate din televizor!". Știți ce mi-a răspuns? "Ca să fiu sincer tot îl las să aud zgomotul...". "Dar nu vă deranjează?". "Nu! Intru în panică când nu mai e...". "Dar o carte citiți?". "Sincer, eu lucrez la o multinațională, dar mai mult de-i pagină nu citesc că încep să o traduc în engleză". Ăla era distrus săracul!

- Și nu vă uitați deloc la televizor, nici seara?
- Domnule, dacă intrați într-o cârciumă muzica și televizorul merg încontinuu. Este bruiaj! Calitatea muzicii e proastă! Nu e de mare calitate. Săracii ăia nici nu se înțeleg la masă. La hotel dimineață te duci la micul dejun și televizorul e pornit. Și-ți bagă toate știrile alea nenorocite și tu vrei să mănânci un ou. Sunt unii care intră în sevraj!

- Ca regizor ce rol i-ați da Simonei?
- Ioana d'Arc. Pentru că are o tenacitate. E machedoneancă și merge cum mergea și Ioana d'Arc, pe care nimeni nu dădea doi bani. Are un fel de a lupta! Mie-mi place Simona că își face cruce pe teren chiar dacă alții au niște concepții puțin retardate! Ea e liberă. Și-a dus crucea credinței.

"Mircea Lucescu e un tip echilibrat. Pe el l-aș face regizor. El știe să gestioneze extraordinar. E un bun strateg. Omul ăsta are un echilibru, este fantastic. Dintr-o fracțiune de secundă îmi dau seama că el poate să pregătească o armată. Are un talent românesc extraordinar. Are o inteligență armonică. Iar Nadia Comăneci este o stea! Trebuie să stai mult cu ochii pe cer ca să mai prinzi una"
Dan Puric

URMĂREȘTE AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ CU DAN PURIC

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.