Nationala

Rădoi nu și-a luat gândul de la Ștefan Radu! „Da, Mirel încearcă. Muncește. A avut discuții cu el”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 februarie 2020

Nicolae Dică, antrenorul secund al echipei naționale, a vorbit din nou despre fundașul Ștefan Radu (33 de ani) și despre posibilitatea ca aceasta să revină la echipa națională.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

Dică susține că Mirel Rădoi, selecționerul României, a avut discuții cu Ștefan Radu și va mai discuta cu fundașul lui Lazio pentru a-l face să revină la lot pentru barajul de calificare la EURO 2020.

 „Ne dorim ca Ștefan Radu să revină! Joacă în Italia de 11 ani și ni-l dorim enorm. Sperăm ca Mirel să-l convingă să vină la națională. Da, Mirel încearcă asta. Muncește. A avut discuții cu el. Vorbise să meargă în Italia pentru a merge să discute cu Chiricheș și Radu. Poate trece faza cu coronavirus mai repede și merge să vorbeasc. Pe toți jucătorii care ne pot ajuta îi dorim și încercăm să-i aducem. Noi sperăm. Dacă el le-a zis unora că nu mai vine, ce să facem? Să renunțam? Vom încerca. Ar fi bine dacă vom reuși”, a declarat Nicolae Dică la TV Digi Sport.

Întrebat de moderator dacă Ștefan Radu a lăsat impresia că vrea să revină, Dică a răspuns zâmbind: „Nu știu. Veți vedea. Discutăm cu el. Dacă vine la baraj și ne calificăm la turneul final ar fi o încununare pentru cariera lui”. 

14 meciuripentru echipa națională are Ștefan Radu, ultimul fiind în martie 2013, contra Ungariei.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.