Europa League

SEVILLA - CFR CLUJ, EUROPA LEAGUE // Alertă! Un caz de coronavirus a fost CONFIRMAT în Sevilla » Campioana României, „captivă” în oraș

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 26 February 2020

CFR Cluj joacă joi, de la 22:00, la Sevilla, returul șaisprezecimilor de finală din Europa League. Spaniolii au confirmat un caz de coronavirus chiar în orașul în care vor juca „feroviarii”. 

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, internat la spitalul Virgen del Rocio din Sevilla, este primul cetățean spaniol care a luat virusul pe teritoriul țării.

Jose Maria de Torres, oficial din Ministerul Sănătății, a afirmat că bărbatul nu a călătorit în niciuna dintre zonele în care coronavirusul a făcut victime: „Asta înseamnă că mai există cel puțin un caz, pentru că omul a luat virusul din Andaluzia. Este evident că o persoană infectată a circultat nestingherită în ultima perioadă prin Spania. Investigăm această situație acum. Suntem în postura în care Italia a fost vineri. Avem un caz confirmat, pot exista mult mai multe”.

12 cazuri confirmatede Coronavirus sunt în acest moment în Spania. Primele 11 au fost semnalate la persoane care au călătorit în zone de risc

Sevilla - CFR, fără spectatori?

Italia, cea mai afectată țară europeană, a luat măsuri drastice pentru a preîntâmpina extinderea virusului. Mai multe evenimente publice, inclusiv sportive, au fost amânate. Joi, de la 22:00, meciul de la Milano dintre Inter și Ludogoreț se va disputa cu porțile închise. Oficialii UEFA ar putea lua aceeași măsură și în cazul meciului dintre Sevilla și CFR Cluj, în cazul în care se vor mai confirma cazuri.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.