Stranieri

EXCLUSIV VIDEO Ianis Hagi, caracterizat de un fost selecționer al României: „Va avea o carieră spectaculoasă” + de ce îl compară cu Răzvan Lucescu

Articol de Remus Dinu  —  Thursday, 27 February 2020

Mircea Rădulescu (78 de ani), selecționer al României între 1990 și 1992, a vorbit la GSP Live despre forma recentă arătată de Ianis Hagi (21 de ani) la Glasgow Rangers.

Fotbalistul împrumutat de Genk la Rangers a reușit miercuri seara o pasă de gol în victoria scoțienilor cu Sporting Braga, 1-0, după ce în tur marcase o „dublă” de senzație în „thriller-ul” câștigat cu 3-2.

Aflat în studioul GSP Live, Mircea Rădulescu a vorbit și despre modul în care Ianis Hagi resimte presiunea pe care o exercită tatăl său. Fostul selecționer a comparat ipostaza în care se află Ianis Hagi cu relația dintre Mircea și Răzvan Lucescu. 

„Mi se pare că acest băiat va face o carieră spectaculoasă pentru că e cuminte, e serios, e pasionat și talentat. Are foarte multe atuuri să urce treptele. Cred că își va găsi drumul și spre echipa națională. 

Nu putem să negăm că există o presiune creată de tatăl său, dar educația primită îl face să găsească mijloace de a se rupe de tatăl său și de a demonstra că poate trăi pe picioarele lui. Același lucru s-a întâplat și cu Răzvan Lucescu. El a vrut să nu mai fie etichetat ca băiatul lui Mircea Lucescu.

Gică Hagi și Mircea au reușit să le impună copiilor lor filosofia de viață prin care să se descurce singuri și să caute să se îndepărteze de cei care vor să-i asocieze cu părinții lor”, a declarat Mircea Rădulescu, la GSP Live.

7a fost nota primită de Ianis Hagi în Daily Record și The Scottish Sun pentru meciul Braga - Rangers 0-1

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.