Nationala

ISLANDA - ROMÂNIA // Andrei Burcă l-a impresionat pe Mirel Rădoi: „E pe val! Reprezintă o soluție pentru noi”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 februarie 2020

ISLANDA - ROMÂNIA // Andrei Burcă (26 de ani, fundaș central) l-a impresionat pe Mirel Rădoi, selecționerul României, după ultimele sale evoluții în tricoul CFR-ului, și are șanse foarte mari să fie convocat pentru duelul decisiv din play-off-ul Ligii Națiunilor.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

Burcă este un jucător care în ultima perioadă are evoluţii foarte bune. A şi ajuns la echipa naţională cu Cosmin Contra. Da, reprezintă o soluţie pentru nou, este pe val în acest moment.

Am fost cu Mirel la meciul tur cu Sevilla (n.r. CFR Cluj - Sevilla 1-1, din turul „16”-imilor Europa League) şi l-am urmărit. Se vede că a prins încredere. Ajută foarte mult CFR Cluj în acest moment. A jucat şi pe postul de fundaş dreapta", a declarat Dică, secundul lui Rădoi, potrivit TV Digi Sport.

Andrei Burcă (stânga), într-un duel cu Răzvan Oaidă (dreapta)

Burcă a mai fost convocat de fostul selecționer Cosmin Contra, însă n-a reușit să debuteze până acum sub „tricolor”. Partida decisivă cu Islanda ar putea reprezenta o oportunitate mare pentru fostul fundaș al celor de la FC Botoșani să bifeze primele minute în tricoul României, având în vedere problemele primei reprezentative din acea zonă.

VEZI ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.