Liga 1

DINAMO. Ioan Filip declarații tari înainte de prima etapă din play-out: „Nu cred că fanii vor mai veni la meciuri! Conducerea a făcut greșeli”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 februarie 2020

Mijlocașul Ioan Filip (30 de ani) a susținut o conferință de presă înainte meciului Dinamo - Academica Clinceni și a vorbit despre situația „câinilor” în play-out.

  • Dinamo - Academica Clinceni se joacă vineri, de la 20:30. Meciul va fi liveTEXT,video și foto pe GSP.RO;

Ioan Filip a vorbit despre meciurile din play-out și crede că suporterii nu vor mai fi alături de echipa lui Dusan Uhrin în această parte a sezonului. 

„E o luptă pentru supravieţuie! Din moment ce eşti în play-out înseamnă că poţi retrograda. Ar fi important ca noi să ne luăm măsuri ca să nu avem această grijă a retrogradării. Vreau să ne concentrăm ca să câştigăm play-out-ul şi să se facă o echipă competitivă pentru anul viitor. De trei ani s-a tot se joacă tot în play-out, din păcate. Sincer, nu cred că vor veni fanii. Nici anul trecut nu a venit nimeni! 

Obiectivul e câştigarea play-out-ului şi a Cupa României. Ar salva sezonul. Ar fi și calificare în Europa. Au trecut ceva ani de când Dinamo nu a mai fost în preliminarii Nu cred că doar anul acesta s-a greşit. S-a greşit şi anul trecut şi tot aşa. Sunt multe greşeli pe care le face chiar şi conducerea, chiar şi noi, jucătorii. Trebuie să tragem ponoasele!”, a declarat Ioan Filip.

Citește alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.