Pariuri sportive

Începe playout-ul: Viitorul e principala favorită, Dinamo are cota 21.00 să retrogradeze!

Articol de Dan Bâra  —  joi, 27 februarie 2020

Începe playout-ul! Chiar dacă e vorba de partea a doua a clasamentului, playout-ul reprezintă, totuși, o miză importantă. Atât prin prisma unei clasări decente, cât și, mai ales, prin prisma sumelor ce vor fi ulterior virate echipelor din drepturile de televizare. 

Sepsi - Poli Iași

Prima etapă debutează cu Sepsi și Poli Iași, întâlnire în care formația gazdă e favorită. Sepsi nu a pierdut niciodată în fața ieșenilor și a câștigat toate cele trei dispute directe de pe teren propriu.  

Poli Iași are cota 1.73 la retrogradare, semn că bookmakerii o văd departe de a fi scăpată de griji. Sepsi, pe de altă parte, are o cotă de 5.00 la câștigarea playout-ului, fiind a treia favorită după Viitorul și Dinamo. 

Dinamo - Academica Clinceni

Dinamo are cota 3.00 la câștigarea playout-ului, fiind a doua favorită, după Viitorul (cota 2.25). Academica Clinceni, formație cu un parcurs dezastruos în finalul sezonului regulat, acolo unde nu a reușit să câștige niciuna dintre ultimele 8 etape, e cotată cu cele mai mari șanse să retrogradeze (cota 1.28). 

Viitorul - Voluntari

Cu 4 victorii în ultimele 5 etape din sezonul regulat, Voluntariul a impresionat casele de pariuri, chiar dacă nu a scăpat de ultimul loc. În prima etapă din playout va juca pe terenul Viitorului, formație pe care nu a învins-o niciodată în Liga 1. Voluntari are cota 1.35 pentru a retrograda. 

Hermannstadt - Chindia

Chindia Târgoviște are cota 1.60 la retrogradare, iar Hermannstadt, cota 3.00. Cele două se întâlnesc în meci direct în prima etapă. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.