Stranieri

Ianis Hagi, luat tare de Helmuth Duckadam: „Exagerează! Se bagă la prea multe! Deja îl vedem Balon de Aur”

Ianis Hagi // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 27 February 2020

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al celor de la FCSB, și a vorbit despre evoluțiile lui Ianis Hagi, mijlocașul de 21 de ani la Rangers.

„Poate are o încredere prea mare în el. Exagerează de multe ori! Ca fotbalist e bine să ai tupeu, dar parcă are prea multă încredere. Să bagă la prea multe, la lovituri libere, la penalty-uri. Asta nu cred că-i face bine! E la o echipă bunicică, la un nivel bun. S-a integrat bine și-l vede toată Europa. 

Dar sunt așa multe laude... Îl vedem deja Balon de Aur. Asta nu-i face bine. Credeți că Ianis nu citește ce se spune despre el? Nu cred că e bine. Dau exemplu jucătorii de la FCSB. Când au fost supraevaluați nu au mai făcut treabă bună. Fiind nou într-o echipă, poate că face prea multe. Așa văd eu lucrurile. Poate greșesc”, a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

Ianis Hagi a ratat un penalty

În meciul Braga - Rangers 0-1, Ianis Hagi a ratat un penalty în minutul 45+1. Ulterior, în repriza a doua, mijlocașul a dat o pasă spectaculoasă pentru golul lui Kent  Împrumutat de la Genk, Ianis are 3 goluri și 2 pase de gol în 8 meciuri la Rangers.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.