Europa League

SEVILLA - CFR CLUJ 0-0. Păun, doborât de golul anulat: „Când am înscris parcă eram cel mai fericit om din lume. Nu credeam că mi se întâmplă mie”

+5 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 28 February 2020

CFR a remizat pe teren celor de la Sevilla, scor 0-0, dar a ratat calificarea în „optimile” Europa League din cauza regulii golului în deplasare (1-1 în turul de la Cluj). Alexandru Păun (24 de ani) a trimis mingea în poartă în minutul 87, dar reușita a fost anulată pentru un henț la Traore.

„E cea mai dezamăgitoare seară de când joc fotbal. Am muncit, am visat la această seară și acel gol ne-ar fi adus calificarea. Ăsta e regulamentul, trebuie să mergem mai departe. Când am înscris parcă eram cel mai fericit om din lume. Nu îmi venea să cred că mi se întâmplă mie asta. Când am vazut că așteaptă decizia VAR, am realizat că nu avem noi șansa să trecem de o așa echipă”,  a declarat Păun la TV Telekom Sport. 

CFR Cluj, miza pe titlu

„Încă de când eram copil visam să joc pe astfel de stadioane. Trebuie să ieșim cu fruntea sus. Am demonstrat că suntem o echipă unită și sper să nu ne oprim aici. Să luăm titlul pentru a treia oară aici, apoi să avem un parcurs și mai bun în Europa”, a explicat Păun. 

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.