Europa League

Bogdan Mara, nervos după eliminarea CFR-ului cu Sevilla: „Arbitrul a dat henț fără să se uite la fază!”

+8 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 februarie 2020

CFR Cluj e eliminată de Sevilla din 16-imile Europa League, după 0-0 în Spania și 1-1 în turul de la Cluj.

După meci, Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei României, a criticat dur arbitrajul și faptul că golul lui Adi Păun a fost anulat după un henț al lui Lacina Traore.

„Păcat, da. Suntem dezamăgiți după acest meci și după faza golului. Nu mi s-a părut henț. Nu știm dacă se dă. E un gol important. Mă așteptam ca arbitrul să meargă să vadă el faza, să se uite de 4-5 ori. Așa mi se părea normal”, a declarat Bogdan Mara la TV Digi Sport.

Bogdan Mara: „E frustrant!”

„Era vorba de un gol de calificare! I s-a spus în cască că e henț și a dat fără să se uite. Dacă mergea și verifica faza... Mi s-a părut cam ușor acordat. Ni s-a spus că nu se acordă henț la așa ceva. Normal că suntem dezamăgiți. Băieții au luptat și îi felicit. E frustrant. Vreau să felicit echipa, pe Dan Petrescu și pe cei de lângă echipă pentru sacrificiu.

Ar fi fost o calificare istorică, frumoasă și meritată, având în vedere cum s-au dăruit jucătorii. Dacă ne băteau, am fi recunoscut superioritatea adversarului. Ne așteptam ca Sevilla să pună presiune și să atace. Dar nu au avut ocazii exagerate. Nu ne-au omorât cei de la Sevilla. Suntem dezamăgiți pentru cum s-a terminat”, a adăugat Mara.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.