Europa League

EUROPA LEAGUE. EXCLUSIV VIDEO Dan Petrescu, taxat după ce a venit cu regulamentul la conferință: „A fost pus într-o situație jenantă! Citea ceva ce nu mai e actual”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 februarie 2020

Adrian Porumboiu a comentat la GSP LIVE gestul făcut de Dan Petrescu, care după Sevilla - CFR Cluj 0-0, a venit la conferința de presă cu regulamentul în mână și a susținut că golul echipei sale a fost anulat în mod eronat. 

Potrivit fostului arbitru, articolul din care a citit Petrescu este unul mai vechi și cei din staff-ul clujenilor sunt vinovați.

„Îmi pare rău de Dan. Da, e frustrant și cei de la CFR meritau să se califice. Au făcut un joc excelent și au avut motive de supărare. Credeau că au avut un gol anulat în mod eronat. Dar decizia VAR a fost una corectă. Dan a fost pus într-o situație jenantă! El venea cu niște date care nu erau de actualitate! Citea ceva ce nu mai e actual. Trebuia să fie pus la punct cu ultimele precizări stabilite de FIFA și UEFA în legătură cu acțiunea VAR, care se prelungește când e vorba de henț și-n afara careului.

Citește ceva care depășit! Dar nu e vina lui. E vina celor din staff, care l-au dezinformat. Trebuiau să nu-i de hărtii care nu explică decizia. A fost o decizie corectă. Vrem sau nu, adevărul e unul singur. A fost henț!”, a declarat Adrian Porumboiu la GSP LIVE. 

VIDEO » Conferința lui Dan Petrescu după Sevilla - CFR Cluj 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.