Liga 1

EXCLUSIV VIDEO Moment fabulos la Dinamo: „Bratu a făcut o nebunie. Am căzut ca o lămâie stoarsă”

Articol de Remus Dinu  —  vineri, 28 februarie 2020

DINAMO // Invitat în această dimineață la GSP Live, Gabriel Răduță (52 de ani), șeful Centrului de Copii și Juniori din „Ștefan cel Mare”, a rememorat un moment amuzant petrecut în 2017. 

Cu Florin Bratu antrenor, Dinamo U19 a cucerit Liga Elitelor U19 împotriva Viitorului, după o finală decisă la penalty-uri. Răduță și-a adus aminte de emoțiile avute în finalul partidei, când Bratu a schimbat portarul înaintea executării loviturilor de departajare. 

„Finala câștigată în fața Viitorului în 2018 a fost un moment special, mai ales că am jucat în Champions League. A fost o experiență benefică. A fost un moment emoționant contra Viitorului, mai ales că nu prea îi bătuserăm prin finale. 

Florin Bratu a avut o nebunie. La penalty-uri, a scos portarul titular din poartă, pe Eșanu, și a băgat un portar care nu mai apărase niciodată. Costache îl chema pe acel portar, el s-a și lăsat. A ieșit campion și s-a lăsat. Așa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată. Bratu mi-a zis că are o presimțire și că de asta îl bagă pe Costache, că are noroc. Viitorul a dat de două ori în bară și a trimis o dată pe lângă poartă!

Am căzut ca o lămâie stoarsă, mai ales când l-am văzut pe antrenor luând o asemenea decizie. Până la urmă, a fost cea mai mare satisfacție. Nu mai știu nimic de Costache”, a spus Răduță, la emisiunea GSP Live.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.