Liga 1

DINAMO. Florin Prunea, cerere urgentă la startul play-out-ului: „O să vedeți niște jocuri care nu vor conta! La unele echipe e cârpeală”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 februarie 2020

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, cere schimbarea urgentă a sistemului de desfășurare al Ligii 1 și laudă parcursul european al campioanei CFR Cluj. 

„Nu e normal să se ia din munca jucătorilor. Nici în play-off, nici în play-out. Toată lumea vorbește, dar vorbim în zadar. Să ne dea primele de joc înapoi și mai discutăm. Jucătorii simt cel mai mult că li se ia din muncă. Nu a adus nimic bun. Să se revină la vechiul sistem cu 18 echipe și să facem un campionat puternic. O să vedeți jocuri care nu vor mai conta deloc, stadioane goale și o atmosferă dezolantă”, a comentat Prunea la TV Digi Sport.

CFR Cluj, model pentru Florin Prunea

„Introducerea sistemului VAR nu depinde de noi. CFR Cluj a fost atât de aproape să o învingă pe Sevilla aseară, putea să sară mingea în picior și s-ar fi calificat mai departe. Cu 600.000 de euro, cât e bugetul lunar de salarii la CFR, te poți lupta cu echipele mari. Sunt doar două, trei echipe care își permit asta. La restul e o cârpeala d-asta care nu face bine fotbalului”, a spus Prunea. 

„Este al treilea an în care nu stăm la masa bogaților. O să vedeți cât de echilibrate vor fi jocurile aici, în play-out. Eu am câștigat de două ori cu Iașiul aici. Punctele sunt foarte puține, iar toată lumea face ce poate pentru a se salva” 
- Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.