Liga 1

SEPSI - IAȘI 1-1 // Leo Grozavu, atac dur la adresa arbitrilor: „Nu trebuie să ne ferim! Atunci e circul de pe lume”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 februarie 2020

Sepsi și Poli Iași au remizat, scor 1-1, în primul meci meci din play-out. Leo Grozavu, antrenorul gazdelor, a criticat arbitrajul. 

Arbitrul Marian Barbu a comis două gafe la primele acțiuni importante ale meciului, câte o eroare în defavoarea fiecărei tabere. În minutul 18 al partidei, Pavol Safranko, atacantul lui Sepsi, i-a luat fața lui Răzvan Grădinaru, a împins mingea, apoi a fost secerat în careu. Foarte bine plasat, arbitrul a considerat că atacantul slovac simulează. Aceasta este faza adusă în discuție de Grozavu. 

Leo Grozavu: „Nu trebuie să ne ferim”

„Dacă am fi fost mai clari în anumite situaţii am fi putut să întoarcem rezultatul şi în aceste condiţii, chiar dacă am fost conduşi cu 1-0. Au fost acele faze care se văd şi de pe lună, numai din teren nu se văd. Nu trebuie să ne ferim. Când e penalty, e penalty. Eu nu am văzut nici reluarea, dar mi se pare un fault atât de evident, o lovitură în care nici nu a vrut să joace balonul, pe undeva pe la coapsă. Când se întâmplă vreo greşeală pro Sepsi, e circul de pe lume. Când e invers, nu mai zice nimeni nimic”, a declarat Grozavu la TV Telekom Sport. 

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.