Liga 1

DINAMO - CLINCENI 0-1 // Dusan Uhrin nu s-a mai putut abține: „Sunt furios pe jucători, pe tot! Doar fanii o fac mare pe Dinamo”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 februarie 2020

Dinamo a pierdut cu Academica Clinceni, scor 0-1, în prima rundă a play-out-ului Ligii 1. Dusan Uhrin Jr. (52 de ani) e nemulțumit de atitudinea elevilor săi și se teme că poate rata calificarea în semifinalele Cupei României. 

„Trebuie să schimbăm ceva. Nu ducem suficient de multe mingi în careul advers. Nu suntem periculoși. Asta e realitatea. A fost foarte dificil să revenim după golul lor. Suntem o echipă mare doar pentru că avem mulți suporteri. În rest, suntem o echipă normală. Trebuie să facem mai mult, pentru că nu sunt deloc mulţumit. Sunt furios pe jucători, pe tot”, a declarat Dusan Uhrin la TV Telekom Sport. 

Dinamo - Clinceni și în Cupă

Dinamo și Clinceni se vor întâlni din nou marți, de la 20:00, în prima manșă a sferturilor de finală din Cupa României. Florin Prunea, managerul lui Dinamo, a afirmat răspicat că marele obiectiv al „câinilor” este câștigarea acestui trofeu, dar Uhrin trage un semnal de alarmă: „Aveam ca obiectiv să batem Clinceniul și astăzi, nu doar în Cupă, și uite ce a ieșit”.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.