Campionate

Steven Gerrard despre Ianis Hagi: „A fost extraordinar. Dar e ceva ciudat la el”

Ianis Hagi la Rangers

Articol de Theodor Jumătate  —  Saturday, 29 February 2020

Steven Gerrard, managerul lui Rangers, a dezvăluit, după lovitura de pedeapsă ratată de Ianis Hagi cu Braga, că șeptarul albastru schimbă mereu direcția șutului la 11 metri: „Niciodată nu execută penaltyurile în locul în care a făcut-o la antrenament”.

După ce nici Ianis Hagi nu a transformat penaltyul lui Rangers, mingea sa fiind respinsă de Matheus la 1-0 cu Braga (al 4-lea care ratează în acest sezon de la 11 metri, albaștrii având șase lovituri de pedeapsă irosite din zece), Steven Gerrard a fost întrebat iar despre acest subiect.

Gerrard: „Cineva va ieși în față, curajos”

„Jucătorii trebuie să-și asume responsabilitatea. Am încercat diferite variante, dar, până acum, nu au funcționat. Sunt singur însă că, la următorul penalty, cineva va ieși în față, curajos, și va profita de șansă”, a declarat managerul, vorbind și punctual, despre Hagi.

„A fost chiar extraordinar”

„Înaintea fiecărui meci exersăm loviturile de pedeapsă cu doi, trei băieți. Ianis a fost extraordinar la pregătirea partidelor cu St. Johnstone și Braga. Chiar extraordinar", a spus Gerrard, dezvăluind că șeptarul schimbă mereu colțul la 11 metri: „În timpul jocului, el nu execută niciodată penaltyurile în locul în care a făcut-o la antrenament. Ceea ce e ciudat. Dar cu Braga, portarul a blocat cu o paradă fantastică”.

„M-a bucurat reacția lui Ianis Hagi”

Stevie Gerrard nu a uitat că "și eu am ratat penaltyuri. Mai important e cum reacționezi și cum continui după un asemenea episod. Am văzut unii jucători dispărând din meci în situații similare. Ce m-a bucurat a fost că Ianis a trecut peste și a avut un moment mare, cheie, care ne-a ajutat să câștigăm meciul".

"Am văzut-o pe Manchester City, una dintre cele mai bune echipe din lume, având aceeași problemă ca a noastră la penaltyuri. Nu suntem noi primii în această situație"
Steven Gerrard, manager Rangers

„Sfert” azi cu ultima clasată: Hearts-Rangers

În acest week-end, Glasgow Rangers are pauză în campionat, dar joacă în Cupa Scoției. Rangers au meci astăzi (19:30) în deplasare cu Hearts, în "sferturile" competiției. Echipa din Edinburgh este pe locul 12, ultimul în prima ligă. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.