Campionate

REAL MADRID - BARCELONA. Marco Van Basten e radical: „Cine spune că Cristiano Ronaldo e mai bun ca Messi habar n-are de fotbal"

Cristiano Ronaldo și Leo Messi au fost rivali în duelurile Real Madrid - Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  sâmbătă, 29 februarie 2020

Înainte de Real Madrid - Barcelona, Marco Van Basten crede că „Lionel Messi e unic. Un jucător ca el se naște o dată la 50 sau 100 de ani. E un geniu".

Legendarul jucător olandez Van Basten se implică și el în marea dezbatere a ultimului deceniu. Cine e mai bun: Messi sau Cristiano Ronaldo? 

Într-un interviu pentru Corriere della Sera, fostul mare atacant olandez în vârstă de 55 de ani a dat un răspuns radical: „Cristiano Ronaldo este un mare fotbalist, dar cine spune că e mai mai bun ca Messi habar n-are de fotbal sau pur și simplu nu e sincer"

În opinia lui „San Marco", „Messi e unic, unic, unic. Un jucător ca el se naște o dată la 50 sau 100 de ani. E un geniu". Van Basten e impresionat de nivelul atins de Cristiano (35 de ani) și Leo (32) la vârsta lor: "Eu am încetat practic să mai joc la 28 de ani. Uitați-vă la Ronaldo și Messi! Cât de sus sunt, deși au trecut de 30 de ani"

3 Baloane de Aura cucerit Marco van Basten (1988, 1989, 1992)301 goluri a marcat Van Basten în carieră la club (277 și naționala Olandei)

Match Preview Real Madrid - Barcelona

Cum l-a provocat Zlatan Ibrahimovic pe marele Van Basten

În interviul pentru Corriere della Sera, Marco van Basten povestește un episod la care nu se aștepta. Un tânăr de la Ajax i-a aruncat mănușa unuia dintre cei mai mari atacanți din istoria fotbalului.

„Când m-am întors la Ajax ca antrenor în Academia de juniori, un băiat a venit la mine, mi-a dat mingea și mi-a spus: «Ești Van Basten, arată-mi ce poți face!»". Nu a reușit. „Din cauza gleznei, n-am putut s-o fac”. Van Basten a scos la lumină și cine era fotbalistul care l-a provocat: „Sunt sigur că îl cunoașteți. Prenumele său e Zlatan. Numele, Ibrahimovic". 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.