Liga 1

BOTOȘANI - FCSB // 3 momente importante ale primei reprize: a fost corectă decizia lui Ovidiu Hațegan de a anula golul moldovenilor?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 29 February 2020

FC Botoșani și FCSB au remizat, 2-2, într-un meci din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. 

Trei evenimente au adus un plus de culoare primei reprize: 

1. Marko Dugandzic și-a continuat forma excelentă din 2020. Fotbalistul transferat la Botoșani în iarna acestui an a deschis scorul după doar 5 minute, cu capul, ajungând la 5 goluri reușite în 2020. Avantajul moldovenilor n-a durat însă decât 7 minute. 

2. În minutul 12, Dennis Man a restabilit egalitatea cu un șut superb de la marginea careului. A fost primul gol reușit de Dennis Man în 2020, unul care-l poate debloca pe unul dintre răsfățații lui Gigi Becali . 

3. Minutul 22 a adus o fază care a provocat protestele gazdelor. Botoșănenii au încercat să-i surprindă pe roș-albaștri și au executat rapid o lovitură liberă, la scorul de 1-1. Rodriguez i-a pasat lui Keyta, care a înscris în poarta lui Bălgrădean. 

Totuși, Ovidiu Hațegan a dictat repetarea loviturii libere, considerând neregulamentară tentativa lui Rodriguez de a repune rapid mingea în joc. „Centralul” a considerat, cel mai probabil, că mingea s-a mișcat în momentul în care a fost „lansată” de Rodriguez. 

EXCLUSIV Marius Croitoru după egalul cu FCSB: ”Să le fie rușine celor care ne-au acuzat de blat”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.