Liga 1

BOTOȘANI - FCSB 2-2 // Gigi Becali, ironic: „Am leșinat de râs la pauză. Vorbisem cu Iftime să se dea la o parte fundașii” :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 29 februarie 2020

FC Botoșani și FCSB au remizat, scor 2-2, în primul meci al play-off-ului. Gigi Becali a făcut haz de necaz după debutul prost. 

Patronul de la FCSB i-a ironizat pe cei care au considerat partida drept una aranjată.

Așa am vorbit, să se dea fundașii centrali de la Botoșani la o parte, să fie mai rarefiați, ca să să dăm al doilea gol (n.r. ironic). Eu rămân la părerea mea, că meciul ăsta a fost blat. Dar nu au înțeles bine fundașii centrali. Și portarul, la primul gol a stat prost, pe urmă n-a mai vrut. Așa a fost convenția. Iftime s-a ținut de cuvânt, a făcut ce am spus. Pe urmă, la pauză, am vorbit iar, i-am zis să facem egal. Am câștigat un punct, eu sunt mulțumit. Antrenorul e foarte mulțumit de echipă, că a jucat extraordinar.

Din cauză că jucăm prost fac și eu haz de necaz. Oricum râdeam la pauză, când am auzit oamenii zicând că e blat. Am leșinat de râs, nu mă mai oftic, nu mă mai enervez. Vintilă nu e mulțumit, dar de fapt e mulțumit că a jucat echipa bine”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Iftime a dezvăluit mesajul primit de la Prunea la pauză: „Mi-a zis că nici în vremea Cooperativei nu se întâmpla așa ceva”

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.