Liga 1

BOTOȘANI - FCSB 2-2 // VIDEO Marius Croitoru, la GSP Live: „Nu mă gândesc la titlu. Doamne, ferește!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 29 February 2020

BOTOȘANI - FCSB 2-2 // După intervenția tăioasă avută la flash-interviuri imediat după meci, Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul moldovenilor, a intrat în direct la GSP Live, unde a analizat la „rece” egalul cu echipa lui Gigi Becali.

Croitoru a prins aripi după primul punct obținut de FC Botoșani pe teren propriu în istoria meciurilor directe cu FCSB: „Sunt foarte supărat, ne doream victoria”, a comentat tehnicianul, la emisiunea moderată de Costin Ștucan. Totodată, acesta a declarat că nu se gândește deloc la titlu. 

„Sunt foarte supărat, îmi doream foarte mult să câștig. Am vrut să le închid gura tuturor celor care spun lucruri urâte despre acești jucători. Ar trebui să fie mai ponderați. Îmi doream mai mult, voiam să câștigăm. 

Din păcate, ne-am retras nejustificat la 2-2. Cred că jucătorii s-au speriat, trebuia să stăm mai sus, să nu-i lăsăm pe adversari să prindă viteză de joc. Le-am spus clar jucătorilor să aibă grijă. Meciurile din play-off sunt grele, jucăm cu cele mai bune echipe din România.

Nu visez la titlu. Doamne, ferește! Mă gândesc doar să luăm fiecare meci în parte”, a declarat Marius Croitoru, la GSP Live. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.