Liga 1

VIDEO Valeriu Iftime, critici dure pentru Gigi Becali, la GSP Live: „Niciodată n-aș fi făcut asta. L-a băgat de tot în mormânt pe Adi Petre”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 01 martie 2020

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a fost extrem de binedispus după remiza cu FCSB, scor 2-2, din prima etapă a play-off-ului. Ba chiar și-a permis să critice decizia roș-albaștrilor de a-l schimba pe atacantul Adrian Petre (22 de ani) la pauză. 

În direct la emisiunea GSP Live, Valeriu Iftime a trimis câteva „săgeți” spre Gigi Becali, cel recunoscut că intervine peste antrenori și decide toate schimbările din timpul meciurilor. 

„Niciodată nu l-aș fi schimbat pe Adrian Petre. Îl pune în genunchi! Dacă tu crezi în el și-l lauzi, lasă-l să joace. Orice mare jucător ratează, dar are nevoie de încredere. E și mai complicat acum, l-a băgat de tot în mormânt!”, a spus Iftime. 

Adrian Petre, ratare monumentală

În minutul 44, Florinel Coman i-a pasat ideal lui Adrian Petre. Atacantul adus din Danemarca a rămas singur, la 7 metri de poarta goală, dar nu a nimerit ținta. Bogdan Argeș Vintilă a ales să îl înlocuiască la pauză. În locul său a intrat Răzvan Oaidă.

5a fost nota primită de Adrian Petre în Gazeta Sporturilor pentru prestația de la Botoșani

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.