Stranieri

Ianis Hagi, dorit de Lazio Roma: „E pe placul directorului sportiv și au fost stabilite deja câteva contacte”

foto: Guliver/Getty Images

Articol de Theodor Jumătate  —  duminică, 01 martie 2020

Lazio îl monitorizează pe Ianis Hagi din toamnă: „E un nume de ținut minte. Igli Tare îl place. Poate fi o achiziție low cost, de perspectivă”, a scris La Lazio Siamo Noi.

Ianis Hagi încearcă să-i convingă pe Steven Gerrard și pe șefii lui Glasgow Rangers să-l transfere definitiv de la Genk pentru 5 milioane de euro. Însă și alte cluburi sunt cu ochii pe el. Unul dintre ele este Lazio, actualul lider din Serie A.

„Ianis, fiul lui Gheorghe Hagi, e un joker ofensiv, care poate juca atât mijlocaș ofensiv, cât și al doilea vârf sau aripă. E foarte dotat tehnic, abil în dribling”, a scris La Lazio Siamo Noi, dezvăluind că „biancoceleștii” îl monitorizează din toamnă. 

„E un nume de ținut minte. Un băiat ambițios, dornic să-și îmbunătățească jocul și să avanseze spre o scenă mare, ca Serie A. Directorul sportiv Igli Tare îl place și au fost stabilite deja câteva contacte”.

Potrivit site-ului fanilor laziali, planul ar fi ca Rangers să-l cumpere și apoi italienii să-l transfere: „Poate fi o achiziție low cost, de perspectivă”.

Steven Gerrard despre Ianis Hagi: „E ceva ciudat la el”

Steven Gerrard, managerul lui Rangers, a dezvăluit, după lovitura de pedeapsă ratată de Ianis Hagi cu Braga, că șeptarul albastru schimbă mereu direcția șutului la 11 metri: „Niciodată nu execută penaltyurile în locul în care a făcut-o la antrenament. . Ceea ce e ciudat. Dar cu Braga, portarul a blocat cu o paradă fantastică”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.