Box

Este oficial! Tyson Fury și Deontay Wilder se vor lupta pentru a treia oară! Când va avea loc meciul

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 01 martie 2020

Deontay Wilder, 34 de ani, a activat în mod oficial clauza învinsului, astfel că acesta îl va întâlni pe Tyson Fury (31 ani) în ring pentru a treia oară. Anunțul a fost făcut de promoterul Bob Arum.

Pe 22 februarie, britanicul Tyson Fury l-a învins pe americanul Wilder într-un meci disputat în Las Vegas, SUA, și a devenit noul campion WBC la categoria grea. Fury a câștigat duelul prin KO tehnic, în runda a 7-a, după ce echipa lui Wilder a aruncat prosopul.

Americanul a avut la dispoziție 30 de zile pentru a activa clauza învinsului și a avea parte de revanșă. Promoterul Bob Arum a declarat că a fost înștiințat de cei din echipa lui Wilder că vor activa clauza.

„Wilder și reprezentanții săi ne-au anunțat că au acceptat revanșa. Va avea loc în iulie. La jumătatea lunii iulie”, a declarat Arum.

Arenă de 5 stele pentru meciul revanșă

Promoterul lui Fury, Frank Warren, a confirmat și el faptul că Wilder și Fury se vor duela pentru o a treia oară și a vorbit despre preferințele lui Fury cu privire la locul unde se va disputa partida:

”Eu aș vrea să se întâmple aici, în Regatul Unit, însă pentru moment este aranjat ca lupta să aibă loc în Vegas în luna iulie. Tyson a pus ochii pe noul stadion Allegiant, cu o capacitate de 65.000 de locuri”, a declarat Warren.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.