Liga 1

CRAIOVA - GAZ METAN // FOTO Greșeli mari de arbitraj: oltenii au trecut în avantaj după o eroare a lui Horațiu Feșnic + penalty neacordat pentru oaspeți

+8 Foto
Sursă foto: Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 01 martie 2020

Craiova - Gaz Metan 2-1, duel din prima etapă a play-off-ului, a început alert, cu două goluri reușite în primele 9 minute ale partidei, ambele venind din penalty. 

Ambele lovituri de pedeapsă au fost acordate corect, însă Horațiu Feșnic a interpretat apoi greșit faza din care oltenii au trecut în avantaj în minutul 27.

„Centralul” clujean de 30 de ani n-a văzut cum, la faza premergătoare golului reușit de Mihăilă, olteanul Ștefan Vlădoiu l-a doborât la jumătatea terenului pe Sergiu Buș. 

Aflat la 15-20 de metri de fază, Horațiu Feșnic a lăsat jocul să continue. Mingea a ajuns la Nistor, a cărui centrare a fost fructificată de Valentin Mihăilă.

  • Sursă foto: Capturi TV Telekom Sport

Penalty pentru Gaz Metan

În minutul 60, Gaz Metan ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri, susține fostul arbitru Cristi Balaj. Claude Dielna, aflat la debutul pentru formația olteană, a intrat riscant prin alunecare și l-a doborât pe Velisar.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.