Liga 1

CFR Cluj face scandal înainte de meciul cu Astra: „Ne temem de arbitraj! De ce nu vine un arbitru FIFA și vine cel care a fost la măcelul din vară?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 martie 2020

CFR Cluj joacă de la 20:30 contra Astrei, în ultimul meci al etapei inaugurale din play-off. Partida va fi arbitrată de Cătălin Popa, iar clujenii se tem înaintea partidei. 

Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei, a vorbit despre delegarea centralului din Pitești și a amintit de meciul pierdut cu Astra, 2-3, din august 2019, când Dan Petrescu, Mario Camora și Cosmin Vâtcă au fost eliminați.

 „Dan Petrescu nu vorbește fără motive. Noi nu vorbim de proști. Vedem ce se întâmplă în campionat, în acest moment. Având în vedere arbitrajele din România, e normal să ne fie frică. Cu Gaz Metan am avut penalty clar neacordat de arbitrul Chivulete. Și a fost penalty clar și cu Viitorul, neacordat. Au fost două meciuri în care ni s-au luat 4 puncte! A fost viciere de rezultat. 

Cine credeți că ne arbitrează acum? Cătălin Popa din Pitești! A fost la măcelul de la Astra, cand au fost eliminați doi jucători, când a fost eliminat Dan Petrescu de arbitru. Cătălin Popa a fost al patrulea arbitru și l-a eliminat el pe Camora. I-a dat roșu direct din afară și a participat la eliminarea lui Dan Petrescu. Sunt 7 arbitrii FIFA! 

De ce la meciul nostru vine Cătălin Popa, care nu este arbitru FIFA? Este meci de play-off, joacă CFR Cluj cu Astra. La Botoșani cu FCSB a fost arbitru FIFA. La noi de ce nu poate? De ce vine Cătălin Popa? Nu vrem nimic! Nu vrem să ne ajute nimeni, nu vrem arbitraje părtinitoare! La meciurile din play-off putem să avem arbitrii FIFA?”, a declarat Bogdan Mara la Pro X. 

Ce s-a întâmplat 

CFR Clu ja pierdut cu Astra pe 31 August 2019, scor 2-3, un meci condus de Sebastian Colțescu. Cătălin Popa a fost rezervă atunci. Dan Petrescu l-a înjurat pe Colțescu, a făcut scandal și a fost eliminat înainte de pauză. Mario Camora, fundașul stânga al clujenilor, a fost eliminat în minutul 58. A văzut al doilea cartonaș galben după ce a aruncat cu o sticlă de apă în fața arbitrului de rezervă Cătălin Popa. Acesta l-a informat pe Colțescu, cel care l-a eliminat îndată pe portughez. 

Ulterior, portarul CFR-ului, Cosmin Vâtcă, a fost eliminat și el în minutul 62, după ce l-a lovit peste cap pe Radunovic, într-o fază care nu anunța nimic. Arbitrul a acordat penalty, transformat de același Radunovic. 

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.