Liga 1

Dusan Uhrin, aproape de demitere la Dinamo! Ședință fulger la 12 noaptea + ce a răspuns Negoiță

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 martie 2020

Situația de la Dinamo din prezent nu este deloc roz. „Câinii” vor participa în play-out pentru al treilea an consecutiv. Cu atât mai mult, dinamoviștii au început a doua parte a sezonului cum nu se putea mai rău: au pierdut cu nou - promovata Clinceni (scor 0-1).

Florin Prunea, managerul general de la Dinamo, a fost extrem de dezamăgit de rezultatul înregistrat cu Clinceni. Conform Prosport, Prunea l-a sunat pe Uhrin după miezul nopții și i-a transmis antrenorului că ar fi bine să plece, pentru că echipa nu merge! Prunea a considerat că acest șoc ar trezi jucătorii.

Prunea și-a continuat demersul și l-a apelat pe finanțatorul Ionuț Negoiță, care i-a transmis managerului general că ar fi mai bine să vorbească cu suporterii înainte să ia o decizie. „Eu nu vreau să plece Uhrin. Am încredere în el, dar discută acest subiect cu suporterii. Ei decid acum”, ar fi zis Negoiță, conform sursei citate. 

Liderii galeriei dinamoviste au fost sunați de Prunea a doua zi, însă cei doi i-au transmis fostului portar că nu acceptă ca antrenorul ceh să fie demis. Așadar, Uhrin își păstrează locul pe banca tehnică, cel puțin pentru moment.

11 victoriiare Dinamo cu Uhrin pe bancă, în 24 de meciuri

Adi Mihalcea, varianta de rezervă

Prosport notează că în cazul demiterii lui Uhrin, Adrian Mihalcea (43 de ani), fost atacant la Dinamo între anii 1996 și 2001, dar și în sezonul 2004/2005, l-ar fi înlocuit pe Uhrin.

Mihalcea a fost secundul lui Cosmin Contra la echipa națională.

4 trofeea câștigat Mihalcea în tricoul lui Dinamo: trei cupe ale României (2000, 2001 și 2005) și un campionat (2000)

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.